diumenge, 20 de desembre del 2020


                L’Antàrtida i el canvi climàtic


Durant dues setmanes els alumnes de quart d’ESO de l’Institut Apel·les Mestres hem estat dedicant tots els nostres esforços a treballar en un projecte sobre l’Antàrtida. Hem investigat, ens hem interessat i els resultats han estat satisfactoris.


Xènia, Joel, Duna , Fran i kevin



Entre d'altres coses hem pogut observar que el icebergs més grans(alguns del tamany de Luxemburg) i més importants de l'Antàrtida s'estan desfent a causa de l'escalfament. global. Aquest no és l'únic problema, les temperatures estan pujant tres vegades més ràpid que altres llocs del món, inclós recentment el cientifics van registrar la temperatura més elevada de la historia del continent que va ser de 17,5 graus. Tot això ho han après a través de les evidències que han anat realitzant i el treball de camp.


Ruth, Adrian G, Adrian L i Kevin


Volem conscienciar a la gent del perill al qual estem exposats els éssers vius entorn el tema del desglaç i el canvi climàtic. Per aquesta raó hem fet una campanya de conscienciació per fer d'aquest conflicte, una situació de les quals informarem i donarem a entendre la seva importància amb l'esperança de fer que els lectors s'animin a contribuir a fer, no només de l'Antàrtida sinó d'aquest planeta, un millor.


Isabel, Alba i Lovepreet